Enquête

Interesse Citrix bestpratice handboek
 
Bezoekers: 589719
Zoekmachine optimalisatie PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door A.D.O. van Dijk   

Vinden en gevonden worden

Stel u heeft een geweldige web shop of een informatieve website, dat is leuk maar u wilt daadwerkelijk geld met u site verdienen, toch? Een zoekmachine optimalisatie traject bied hier wellicht uitkomst. Zulke campagnes worden altijd op maat gemaakt en in overleg met de klant gedaan.

Website analyse

Your Added Value heeft veel kennis en ervaring met het doorzoeken en doorgronden van uw website en geeft heldere rapportages uit hoe uw site er momenteel voorstaat. U kunt in 1 oogopslag zien hoe u ervoor staat. Wij kijken naar de inhoud van de site, de technische opbouw en structuur.

Gebruikers en gebruikers ervaringen analyse

Met gevonden worden door zoekmachines zijn er we nog niet, nadat u bent gevonden moet de potentiele klant tenslotte ook vinden wat hij of zij zoekt, zonder een goed opgezette site zullen alle bezoekers toch afhaken en zal uw conversie ratio uitermate laag zijn.

Verbeter plan

Na de analyse zal Your Added value een verbeter plan opstellen, hierin geven wij stapsgewijs aan wat er verbeterd kan worden aan uw site en de prioriteiten hiervan. Ook zullen wij een schatting doen wat voor impact dit zou kunnen hebben op uw site. Mocht u een web shop beheren dan liggen hier nog meer kansen en mogelijkheden die u waarschijnlijk nog niet voor de volle 100% benut, 9 van de 10 web shops zijn momenteel niet te doorzoeken voor informatie door zoekmachine bots.

 
< Vorige   Volgende >